VM i Beachvolley – Skal du med til festen?

Fredag starter VM i beachvolley. Slutrunden afholdes i Rom og skal afvikles over 10 dage for både herrer og damer.

Der er 48 hold med i begge turneringer og der skal spilles samlet 216 kampe. Ret massivt.

Det bliver en kæmpe fest, jeg glæder mig som et lille barn og har i anledningen taget fri fra job hele næste uge.

Jeg kommer til at følge VM meget tæt, dog med mest fokus på herrernes turnering. Jeg sigter efter en større volumen af bets end normalt, forvent ca. 30 spilforslag i alt. Bookies bliver primært Bet365, Unibet og Comeon! Bookies har netop åbnet odds på første runde. Bet365 åbner som den eneste(indtil videre) på vinder odds. Jeg er skrivende stund i gang med at lede efter gode spots

Betting formen er fremragende; Tilbagebetalings procent på 134 over de seneste 10 bets. Samlet set har jeg på Heavy Betting leveret en TB på 123 % fordelt over 195 bets. Jeg er generelt ret ydmyg men lige her er jeg ikke bleg for at kalde det tilfredsstillende

Når det er sagt, så er der ingen garantier. Jeg kan dog love én ting: Vi er godt inde.
Skal du med på vognen, så skal du købe din SMS-pakke HER

Derefter kan du ansøge vores lukkede Facebook-gruppe, hvor der kommer flere lækkerier fra Aceserves hånd, og det gør du HER
/Aceserve

Author: Nicole Mccoy