THE SMART MONEY ANALYSERER: OPTAKT TIL MILANO-DERBYET

Efter flere tamme år, hvor både Milan og Inter har været i krise er Milano derbyet virkelig blevet genoplivet de senere år. Det er samtidig en kamp i toppen mellem nr. 1 Inter og nr. 3 Milan og kun 4 point adskiller dem, men Inter har dog spillet en kamp mere…

Milan er svækket af lidt afbud, og undertegnede har ikke været imponeret af dem længe. Forsvaret mangler i dag Tomori(yderst usikker) og selvfølgelig Kjær, og der er altså et spring ned til reserverne Romanogli og Kalulu. Milan skal stå godt defensivt for at have en chance imod et meget stærkt Inter hold, som ikke bør få problemer med Giroud oppe foran.

Derfor skal Milan nok hænge sin hat i det offensive på Theo Hernandez, samt at Rafael Leao rammer top niveauet. Inter har en del at skyde med og bør i den grad kunne udfordre en svækket Milan bagkæde, som formentlig får svært ved at holde Dzeko og Martinez.

En af nøglerne til kampen er netop for undertegnede for, hvor godt de håndterer netop Dzeko og Martinez. Inters er spil er meget bygget op omkring de to angribere skal falde ned i banen, og derfor er det afgørende at Milans nye midterforsvar formår at dæmme op for Dzeko/Martinez.

Jeg finder et værdi i 1×2 eller over/under, men forventning herfra er at Inter løber med det, 2 eller 3-0. Jeg har dog fundet et specialspil, som bliver sendt ud kl. 17:00

GOD KAMP!

PS: Du kan købe min SMS-pakke via linket nedenfor… 😉

Køb spil her

Indlægget THE SMART MONEY ANALYSERER: OPTAKT TIL MILANO-DERBYET blev vist første gang den Heavy Betting – For Vindere.

Author: Nicole Mccoy