NYT TEAM PÅ SPECIALPAKKEN: VOGNSEN & TUCHSEN

Niclas Tuchsen og Torben Vognsen ser frem til at give den max gas på Specialpakken fremover.

I har nok forstået derude, at vi er ret glade for specialspil på HeavyBetting, og vi har jo flere SMS-produkter på det område.
Specialpakken har en tilbagebetaling på 99% over 142 spil og det er vi ikke tilfredse med. Nu er det en ret lille sample, og vi skal ikke tude over lidt dårlig uddeling variansmæssigt – vi vil istedet fokusere på fremtiden og det store potentiale, vi ser for pakken. Så nu handler vi, sadler om og rider videre mod nye værdihorisonter på Specialpakken.
Der sker det, at en dygtig, gammel HeavyBetting-traver vender tilbage – Niclas Tuchsen er en særdeles erfaren og kompetent bettor med en forkærlighed for specialspil. Sammen med Torben Vognsen kommer Tuchsen til at udgøre en dynamisk duo på pakken. Vi kan røbe, at de to herrer kender hinanden indgående, og selv om de har en stor fælles interesse for specialspil, så better de også lidt forskelligt på nogle områder, hvilket kun kan få pakken til at spænde mere vidt og byde på endnu flere stærke værdispil.
Vi kan godt lide fairness på HeavyBetting, og set i lyset af at Specialpakken skal frem i skoene og levere værdi til sine kunder, så kører vi et særligt tilbud i 48 timer, hvor du kan købe 20 SMS’er på pakken til den meget nydelige pris à 100 kr. Det tilbud kan du hapse HER
Og ellers skulle vi hilse fra specialspil-duoen og sige, at de er TOP-klar og glæder sig til et intenst efterår op til VM. Så det første spil kan komme allerede i dag eller i morgen. 

Author: Nicole Mccoy